Get Adobe Flash player

O podjetju

Smo podjetje Kres d.o.o. in delujemo na področju informacijskih tehnologij. Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1991 z namenom instaliranja in vzdrževanja računalniških sistemov ter avtomatizacije procesov. Uvajali in vzdrževali smo nove aplikacije za podporo spremljanju in nadzoru proizvodnje ter poslovanju podjetij ne večjih računalniških sistemih na področji Dolenjske. Instalirali in vzdrževali smo velike informacijske sisteme z vso komunikacijsko infrastrukturo v Dolenjski regiji ter delno tudi na Hrvaškem..

Od takrat do danes se je naša dejavnost močno spremenila, tako da je danes glavna dejavnost vezana na IT tehnologijo in inženiring ter zajema področja kot so: instalacija in vzdrževanje komunikacijskih mrež, računalniško vzdrževanje, vzdrževanje in dobava računalniške opreme, celovite rešitve s področja informacijske tehnologije ter prodaja opreme za komunikacijsko tehnologijo.

Glede na našo dejavnost našim strankam nudimo kvalitetno računalniško opremo in storitve, ter pomoč, podporo in svetovanje na področju informacijske tehnologije.

Nenehno se trudimo zadovoljiti naše stranke na čim višji strokovni ravni, hkrati pa poskušamo z nekaj dobrimi referencami pridobiti nove stranke, katerim bi lahko ponudili naš prodajni in storitveni asortima. Na tem področju imamo že kar nekaj znanja in izkušenj, ki jih nudimo našim večletnim strankam.

V nadaljevanju vam bomo podrobneje predstavili naše prodajno in storitveno področje, ki jih nudimo v okviru našega podjetja.

V podjetju Kres, d.o.o. pri medsebojnem sodelovanju z našimi strankami na prvo mesto postavljamo kakovost in hitro opravljene storitve, ter na ta način poskušamo doseči obojestransko zadovoljstvo in korist.

V veselje nam bo sodelovati tudi z Vami.

 
KRES
Procesni sistemi in inženiring d.o.o.
Trubarjeva cesta 5
8310 Šentjernej
fax:(07) 33 80 175
tel:(07) 33 72 170
GSM: 031544670

Delovni čas:
pon-pet: 7.00-15.00
sob, ned in prazniki zaprto

images/slikice/danijel-piler--mcps.jpg

images/slikice/danijel-piler-sbs.jpg